Bio Bidon 600 ml drikkeflaske

Bio Bidon 600 ml drikkeflaske

WoW! Denne sportsflasken er laget av sukkerrørog tilgjengelig i forskjellige fargekombinasjoner etter eget valg. Du kan velge mellom en rekke standardfarger på flaske, kork og drikkepropp. Komponer flasken selv som passer din husstil. Den økologiske vannflasken lukter eller smaker ikke som plast slik vanlige vannflasker i plast gjør, og den er selvfølgelig også BPA-fri. Materialene som brukes oppfyller kravene til mattrygghet og er fullt resirkulerbare. Denne revolusjonen innen vannflasker er ikke bare flott for sport som en del av en sunn livsstil, den bidrar også til et bedre miljø. Made in Europe. Kapasitet 600 ml.
Bioflasken er produsert på en miljøvennlig måte: ingen knappe råvarer brukes til produksjonen - kun fornybare sukkerrør. Sukkerrørdyrking absorberer CO2 og reduserer klimagassutslipp. Materialene som brukes oppfyller kravene til matsikkerhet og er fullt resirkulerbare.
En ekstra fordel er at Bio Bottle ikke lukter eller smaker som plast. Vi vil oppfordre folk til å drikke vann fra springen som et sunt, billig og miljøvennlig alternativ til vann som selges i engangsplastflasker. Du kan bruke Bio Bottle ikke bare under trening, men også på farten i stedet for engangsflasker. Kort sagt: et bærekraftig og sunt alternativ til en vanlig plastflaske!


Priser
Antall 100 250 500 1000
Pris/stk 73,50 68,50 62,00 57,00
Hos oss tør du å handle på nettet
   Alltid personlig service med gjennomgang av ønsket bestilling.
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende.

Beregn pris

Antall  (Minste antall 1 stk)
Merking
Produktfarge

Assortert


Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st

   +47 22 63 15 70
   post@profilmegleren.noArtikkelnummer W38499
Material Sukkerrør
Høyde 20.2 cm
Diameter 7.3 cm
Vekt 73 gram
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.