Om oss

Du har ideene. Vi gir deg mulighetene.

I et tøffere forretningsklima med global konkurranse blir personlig service avgjørende. Det holder ikke å bli lagt merke til, du må bli likt også. Derfor må du velge de riktige produktene for markedsføringen din. Da er det viktig at du bruker den riktige partner til å formidle dine tanker og ideer.

Profilmegleren AS består av en aktiv administrasjon, og et levende oppegående nettverk av rundt 70+ hyggelige nære medarbeidere i våre underleverandører, både i nasjonalt og internasjonalt, som står på hodet for å skape ett av Norges beste og mest løsningsorienterte selskap i profilbransjen.

Profilmegleren AS ble etablert våren 1999 med hovedfokus på profilklær, sekker og bagger. Gjennom årene har våre aktive kunder gitt oss stadig nye utfordringer som har gitt oss kunnskap om et bredere assortiment av profilartikler, og i nært samarbeid med sine kunder har Profilmegleren AS beveget seg fra å være en nisjeleverandør til å bli en breddeleverandør. Dette kan du nyte godt av. I dag er det nesten ingen grenser for hva vi klarer å levere.

Samtlige av våre medarbeidere i leverandørleddet besitter spesialkompetanse på ett eller flere felt. Dette er faglig dyktige, arbeidsvillige, lojale, og ikke minst hyggelige medarbeidere i produkt og produksjon, som gjennom Profilmegleren AS skaper en fantastisk stor bredde, og hele spekteret av firmagaver, reklamegaver og profilartikler. Fra giveaways til bekledning, med trykk, gravering, veving, brodering, påsying, tilpassede produksjoner, til enhver anledning. Og sammen dekker vi hele Norge.

Den grunnleggende strategien og ideen skal uansett gjenspeiles i det endelige resultatet, og bekreftes av fornøyde kunder.

Vi vil garantere at du blir fornøyd.Meld deg gjerne på vårt Nyhetsbrev og motta gode tilbud, priser, salg og nyheter.